Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі підприємці проходять стажування на підприємствах Литви

21 червня 2018 - 13:36

У Запорізькій області триває реалізація проекту програми ЄС COSME «Еразмус для молодих підприємців». З 20 червня по 19 липня перші шість запорізьких підприємців   проходитимуть стажування на підприємствах Литви. Про це повідомили в Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

Обмін досвідом  дасть можливість молодим та амбіційним початківцям набути навичок  і знань у досвідчених підприємців країн-учасниць цієї програми, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами, а досвідченим підприємцям –  ознайомитися з перспективами й новими бізнес-ідеями.

«Еразмус для молодих підприємців» – це програма транскордонного обміну, яку започатковано у 2009 році. Першим в Україні рівноправним партнером цього проекту  стала Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

Термін стажування розрахований на період  від одного до шести місяців.

У разі зацікавленості підприємці можуть подати свої заявки для участі на офіційний сайт проекту . Єдиною вимогою щодо участі в  проекті  є належне знання англійської мови. Подані заявки розглядають представники успішних підприємств Європи, задіяних у  проекті. Саме вони обирають підприємців для проходження стажування на їх підприємствах.

Термін дії проекту – до 01.02.2020, країнами-учасницями наразі є: Іспанія, Португалія, Нідерланди, Литва, Греція, Боснія і Герцоговина та Великобританія.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів