Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь із розмахом відзначила «професійне» свято

26 червня 2018 - 12:29

Упродовж трьох днів 60 найактивніших представників студентських і трудових колективів області відзначали своє свято - День молоді. Запорізький обласний центр молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації влаштували незабутнє свято на узбережжі Азовського моря.

У перший день учасників свята чекала насичена розважальна програма: спортивні естафети та різноманітні змагання на березі моря, конкурс на побудову скульптур із піску, водні битви, дискотека і звичайно ж кінотеатр просто неба. Вже наступного дня активна молодь провела час в аквапарку «Мис доброї надії», після чого на головній набережній міста Бердянськ розпочалась урочиста програма, присвячена Дню молоді.

На відкритті свята нагородами облдержадміністрації, обласної ради, Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, міської ради Бердянська було відзначено найактивнішу та найталановитішу молодь Запорізького краю, серед яких були молодіжні лідери вишів та промислових підприємств.

Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Наталія Власова привітала учасників свята невичерпної віри, оптимізму, енергії, унікальності, кохання і мрій, адже саме такою є молодість. Посадовець побажала молоді уже сьогодні думати про те, як будувати Україну завтра, бо, зрештою, майбутнє належить саме молоді.

- Вам йти вперед, любити, одружуватись, народжувати дітей і прагнути до всього нового, бо ви й самі - нові! Не бійтеся творити, рухати прогрес, палати справжнім жаданням змін. Нам разом треба залишити за спиною все, що стримувало розвиток країни і будувати нову європейську державу. І як би важко вам не було - ніколи з ностальгією не озирайтеся назад, - зазначила Наталія Власова.

Гостей дивували творчі колективи Бердянська, байкери, козаки, актори серіалу «Пацики», зірки Ліги сміху, які зі сцени вітали молодь, провели інтерактивні конкурси з призами від Центру молоді та дали старт холіфесту. У програмі заходу також працював святковий ярмарок з витворами мистецтва від майстринь міста Бердянськ, консультації з косметології від відомих компаній, незліченна кількість фотозон, а на завершення відбулось видовищне яскраве фаєр-шоу та запальна дискотека.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів