Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проблеми Новомиколаївського району під пильною увагою обласної влади

3 липня 2018 - 10:57

Перебуваючи із робочою поїздкою у Новомиколаївському районі, заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін провів особистий прийом громадян у райдержадміністрації. До посадовця звернулися люди, які потребують певних консультацій та фінансової допомоги для вирішення соціально важливих проблем.

Так, голова правління Новомиколаївського районного споживчого товариства Лідія Тімченко окреслила проблему щодо забезпечення водогоном усього району. Причин, що призводять до критичної ситуації декілька, а саме: значне зношення внутрішніх водоводів в смт Новомиколаївка та невідповідність діаметрів водоводів; несправність запірної арматури; недостатнє надходження води по водоводу Вільнянськ – Новомиколаївка; наявність суттєвого зменшення пропускної спроможності в районі р. Терса за рахунок значного зменшення діаметру водоводу в дюнкерах; часті прориви водоводу в районі Вільнянську. До Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації вже надано пакет документів на виконання заходів задля покращення водопостачання Новомиколаївського району. Тому мешканці району сподіваються сприянню обласної влади у зазначених питаннях.

Директор та адміністрація Новомиколаївської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів звернулися до посадовця посприяти у реалізації проекту реконструкції школи. Проект передбачає реконструкцію будівлі корпусу школи шляхом утеплення фасаду, а саме: утеплення зовнішніх стін та цоколю будівлі; утеплення дверних та віконних відкосів; декоративне оздоблення фасаду та цоколю та облаштування відмостки. Зазначимо, що на даний час у школі навчається 486 учнів, які проживають на території шести населених пунктів району (смт Новомиколаївка, с. Веселий Гай, с. Острівське, с. Трудове, с. Мар’янівка та с. Терсянка). Підвіз дітей здійснюється двома шкільними автобусами. На сьогодні цей навчальний заклад є опорним та має філію.

По кожному зверненню Едуард Гугнін надав відповідь, а також низку питань взяв на опрацювання та детальне вивчення, після чого будуть ухвалені відповідні рішення.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області