Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькій обласній команді з футзалу представили новий тренерський штаб

9 липня 2018 - 15:01

Обласну команду Запоріжжя будуть наставляти нові тренери. Про це стало відомо під час робочої зустрічі керівництва клубу з гравцями, де команді представили нових наставників. До заходу долучився заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- Нове керівництво безперечно відкриє для гравців команди нові професійні можливості. Спорт, а тим паче футзал командна гра, що є важливим для формування здорової нації. Тому обласна влада приділяє значну увагу розвитку саме цього виду спорту. Ми й надалі будемо допомагати обласній футзальній команді завойовувати нові п’єдестали, - наголосив Едуард Гугнін.

Так, головним тренером призначено відомого українського фахівця зального футболу, вихованця місцевого  футзалу, майстра спорту України Максима Павлюка. Допомагати тренеру буде не менш досвідчений спеціаліст заслужений майстер спорту України, екс-воротар національної збірної Владислав Корнєєв. За роботу із загальної фізичної підготовки відповідатиме заслужений майстер спорту України, бронзова призерка Лондонської Олімпіади 2012 року з легкої атлетики Олеся Повх.

Запорізька команда у сезоні 2018/19 років представить область в Екстра-лізі. Це право колектив футзалістів заслужив після виграшу чемпіонату України серед команд першої ліги сезону 2017/18 років.

У ході зустрічі стало відомо, що вже з 18 липня команда розпочинає планову підготовку до нового змагального циклу. До нього відносять чемпіонат та розіграш Кубку України, новостворений турнір та Кубок Ліги. Наразі триває комплектація команди та узгодження календарного плану міжсезонної підготовки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області