Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя демонструє приклад взаємодії гвардійців із громадськістю у патріотичному вихованні молоді

25 липня 2018 - 15:19

У Запоріжжі відбулися збори із заступниками командирів по роботі з особовим складом військових частин Національної гвардії України.

У рамках заходу на острові Хортиця було проведено показове заняття на тему: «Організація військово-патріотичного виховання молоді у взаємодії з навчальними закладами та громадськими організаціями за місцем дислокації військової частини».

Зі словами вдячності за тісну співпрацю і допомогу у вихованні запорізької молоді до присутніх звернулася керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

- У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу, незалежність та територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває військово-патріотичне виховання підростаючого покоління. Тільки через любов та пошану до історичного минулого українського народу, до рідної землі потрібно виховувати справжніх патріотів своєї Батьківщини. Таких, якими є нині наші захисники на сході України,   - зазначила Зінаїда Бойко.

На першій локації були представлені різноманітні види військово-патріотичної роботи – виставка військової техніки, робота автоклубної машини, виступ вокально-інструментального гурту, робота агітаційної групи.

 На оглядовому майданчику біля історико-культурного комплексу «Запорозька Січ» гостям було продемонстровано заняття у формі військово-патріотичної години. Перед глядачами виступили: ансамбль народної пісні і побутового танцю «Оксамит», учні підшефної школи №88, представники обласного центру патріотичного виховання молоді, вихованці дитячої спортивної школи з українського рукопашу «Спас», гвардійці з показовим виступом «Лава на Лаву», учні Запорізької обласної федерації «Кіокушинкайкан карате», військовий оркестр 23-ї окремої бригади охорони громадського порядку Національної гвардії України з дефіле під сучасні та класичні композиції. Насамкінець своїм виступом вражали артисти кінного театру «Запорізькі козаки».

На завершення заходу заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-лейтенант Ярослав Сподар заохотив подяками і грамотами представників взаємодіючих навчальних закладів, громадських організацій і активних учасників військово-патріотичного виховання.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також