Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Турнір поколінь» традиційно гуртує непрофесійних спортсменів

2 серпня 2018 - 16:04

У Мелітополі стартували змагання у рамках проекту «Турнір поколінь». За 18-тирічну історію турніру багато чого  змінювалось, але мета залишилася єдина -  популяризація здорового способу життя.

Цьогорічна програма включала в себе три дисципліни: чемпіонат міста Мелітополя з триатлону; чемпіонат міста з велосипедної індивідуальної шосейної гонки з роздільним стартом на 40 кілометрів у категоріях «Шосе» та «МБТ»; а також дитяча спартакіада.

Під час відкриття чемпіонату міста Мелітополя з триатлону начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова подякувала організаторам заходу за культивування спорту та фізичної культури не тільки серед професіоналів, а й серед населення.

- Завдяки таким змаганням кожен, у тому числі держслужбовець, представник органів місцевого самоврядування, чи то мер, депутат можуть проявити себе, продемонструвати спортивні здібності та показати, що та людина, яка сьогодні займається спортом, є успішною в житті. Сьогодні влада приділяє велику увагу спорту, показником чого є досягнення наших спортсменів на змаганнях різних рівнів, кількість майстрів спорту України. Тому ми пишаємося, що сьогодні маємо однодумців та справжніх професіоналів своєї справи, - зазначила Наталія Власова.

Чемпіонат з триатлону проводився за олімпійськими стандартами:  плавання 1500 м, велокрос 40 000 м, крос 10 000 м. Спортивне протистояння відбулося в індивідуальному та командному заліках. Учасники розпочали запеклу боротьбу у каналі в районі с. Нове, а фінішували на території Старобердянського лісництва біля с. Соснівка, де і відбулося нагородження переможців.

В індивідуальному заліку І місце виборов Віталій Гневковський із результатом 2:42:35, ІІ місце посів Артем Мамин (2:45:19), ІІІ - Максим Власенко (2:55:55). У командному заліку «золото» здобула команда «Авіатор», срібло та бронзу розділили команди «Міцні горішки» та «Спартак кікбоксинг».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також