Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У с. Орлівка урочисто підключили мережу газопостачання

6 серпня 2018 - 13:43

Більше трьох років жителі с. Орлівка, що у Приморському районі чекали підключення газу до їхніх домівок. Після тривалої спільної роботи народного депутата та облдержадміністрації в село на узбережжі Азовського моря  прийшло блакитне паливо.

В урочистому підключенні будинку сім'ї Жавжарових до газу взяли участь народний депутат України Сергій Валентиров, начальник Бердянської філії «Запоріжгазу» Костянтин Алексієнко, голова Приморської райдержадміністрації Сергій Бєлічев, голова Орлівської сільської ради Іван Чернишов.

Цій довгоочікуваній події  передували тривалі переговори голови облдержадміністрації Костянтина Бриля з керівництвом «Запоріжгазу». Розпочали газифікацію у с. Орлівка та с. Райнівка ще в  2015 році. Останнє село встигли підключити до газу вчасно, а саме до початку військових дій, а в Орлівці процес призупинився. Згідно з проектом компанії «Запоріжгаз» підключення до газу планувалося для всіх соціальних об’єктів (ФАПів, школи, будинку культури). Крім цього, бажання бути підключеним до мережі газопостачання виявила  більша частина місцевого населення.

Наразі жителі Орлівки поспішають завершити монтажні роботи у своїх будинках, щоб встигнути до зими.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також