Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Автодорожники продовжують ремонт трьох найбільших проблемних доріг в області

17 серпня 2018 - 09:45

Спекотна погода не заважає дорожникам продовжувати роботи з поточного середнього ремонту на трьох ділянках автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м.Кременчук) - Маріуполь. Контроль за ходом виконання робіт здійснюють фахівці відділу якості, технічного контролю та нових технологій, а також лабораторія Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

За інформацією Служби автомобільних доріг, на ділянці автомобільної дороги Н-08, км 499+489 - км 535+789 (м.Запоріжжя - смт.Комишуваха – с.Таврійське) на сьогодні виконано роботи з фрезерування асфальтобетонного покриття та влаштування вирівнюючого шару протяжністю 17,1 км; роботи з регенерації шарів основи дорожнього покриття загальною протяжністю 11 км на площі 88 000 кв. м та влаштування верхнього шару покриття ЩМА-20 на площі 97 000 кв. м.

Підрядне підприємство ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ» планує з 20 серпня розпочати роботи з благоустрою цієї ділянки, а саме: укріплення узбіч, установлення знаків, нанесення розмітки тощо. У поточному році в межах виділеного фінансування  заплановано введення в експлуатацію дев’яти кілометрів автодороги від с. Таврійське до залізничного переїзду біля с. Комишува. Загальна протяжність всього об’єкта становить  36,3 км.

Окрім цього, на ділянці автодороги Н-08, км 548+108 - км 573+089, від с. Преображенка через м. Оріхів до с. Новоданилівка підрядним підприємством «Автомагістраль-Південь» проводяться роботи з поточного середнього ремонту. За інформацією Служби, на цей час виконано роботи з фрезерування асфальтобетонного покриття протяжністю 7,0 км; регенерації шарів основи дорожнього покриття загальною протяжністю 2,7 км на площі 31 600 кв. м; влаштування вирівнюючого шару на 6,7 км дороги;  влаштування верхнього шару покриття ЩМА-20 протяжністю 4,8 км. У цьому році підрядником заплановано ввести в експлуатацію 7 кілометрів автодороги. Загальна протяжність  усього об’єкта - 24,98 км.

На третій ділянці автомобільної дороги Н-08 км 573+089 - 667+089, с. Кінські Роздори - смт. Більмак- с. Вершина загальною протяжністю 94 км продовжує поточний середній ремонт підрядна організація ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ». На сьогодні підрядниками виконано роботи з влаштування вирівнюючого шару покриття протяжністю 10,6 км та з влаштування верхнього шару покриття – ЩМА-20 протяжністю 2,7 км. Фінансове забезпечення дозволить у поточному році ввести в експлуатацію 2 кілометри цієї ділянки дороги.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області просить учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і  бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни