Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відновлення дорожнього покриття в області триває у плановому режимі

10 вересня 2018 - 15:44

На автомобільних дорогах Запорізької області продовжуються роботи з відновлення дорожнього покриття. Наразі тривають роботи на чотирьох великих об’єктах з поточного середнього ремонту автодоріг державного значення та розпочато роботи з капітального ремонту  мостового переходу через р. Суха Балка.

За даними Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, на цей час підрядною організацією ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ» на  автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя на ділянці  км 499+489 - км 535+789 (м.Запоріжжя - смт.Комишуваха – с.Таврійське) виконано роботи з фрезерування асфальтобетонного покриття загальною  протяжністю 21,9 км, регенерації шарів основи дорожнього покриття загальною протяжністю 12,8 км, влаштування вирівнюючого шару на 18,1 км та влаштування верхнього шару покриття ЩМА-20   на 13,4 км.

Паралельно виконуються роботи з благоустрою вже відновленої ділянки дороги від с. Таврійське до залізничного переїзду біля с. Комишуваха загальною протяжністю дев’ять км. На сьогодні вже завершено роботи з влаштування дев’яти з’їздів та наближаються до завершення роботи з влаштування п’яти зупиночних та посадкових майданчиків на цій ділянці автодороги. Загальна протяжність всього об’єкта становить 36,3 км. У поточному році в межах виділеного фінансування  заплановано введення в експлуатацію дев’яти км цієї автодороги.

У Службі автодоріг повідомляють, що на ділянці с.Преображенка - м.Оріхів – с.Новоданилівка цієї ж автомобільної дороги підрядним підприємством «Автомагістраль-Південь» уже відфрезеровано 7 км дороги, виконано роботи з регенерації шарів основи дорожнього покриття загальною протяжністю 2,7 км та влаштовано вирівнюючого шару на 7,2 км. Протяжність цього об’єкта – 24,98 км.

Підрядна організація «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» також продовжує поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-08 на ділянці км 573+089 - 647+089, с.Кінські Роздори - смт.Більмак- с.Вершина, протяжністю 74 км. Наразі підрядником виконано роботи з влаштування вирівнюючого шару покриття протяжністю 10,6 км та з влаштування верхнього шару покриття ЩМА-20 загальною протяжністю 3  км.

Окрім цього, на початку літа підрядником «Автомагістраль-Південь» розпочато роботи на ділянці км 55+082 - км 89+526, автомобільної дороги Н-30 Василівка-Бердянськ. За станом на 05 вересня 2018р. відфрезеровано 17 км, проведено роботи з регенерації шарів дорожнього одягу загальною  протяжністю 16,5 км, з влаштування вирівнюючого шару покриття – 16,7 км та  з влаштування верхнього шару покриття – ЩМА-20 протяжністю 11,2 км.

На об’єкті капітального ремонту мостового переходу через р. Суха Балка на автодорозі М-18 підрядне підприємство ТОВ «Маст-Буд» продовжує роботи з демонтажну існуючого мосту. На період виконання будівельно-монтажних робіт з капітального ремонту мостового переходу через р. Суха Балка перекрито рух автотранспорту.

У зв’язку з цим Служба автомобільних доріг у Запорізькій області просить учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни