Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Наші хлопці обороняють Україну, аби молоде покоління українців зростало у вільній та незалежній державі»

11 вересня 2018 - 15:41

На цьому голова облдержадміністрації Костянтин Бриль наголосив під час урочистого відкриття III Всеукраїнського турніру з футболу «Кубок миру». Змагання з футболу серед юнацьких команд відбувається під гаслом «Ми любимо тебе, Україно!» на стадіоні «Ольвія» в селі Чкалове Приазовського району.

- Цей «Кубок миру» проводиться вже третій рік поспіль і я вдячний усім організаторам, а особливо Українській асоціації інвалідів АТО. Сьогодні наші захисники приїхали подивитися на учасників змагань, побачити, як ви граєте та розвиваєтесь, адже ви - наша заміна.  Наші хлопці на Сході України досі проливають кров та обороняють нашу країну, аби молоде покоління українців зростало у вільній та незалежній державі. Нині наші герої побачать, що їх зусилля не марні. Під час занять спортом ви гартуєте волю, характер та силу,  ті якості, які колись виховали у нас батьки. Все те, що відрізняє українців і не дає отримати поразку від ворога. Дуже дякую Анатолію Тиховоду, фермерське господарство якого відкрило це чудове сучасне футбольне поле і підтримує розвиток рідної громади. Завдяки вам, небайдужим сільгоспвиробникам, село  розвивається, незважаючи на те, що в країні йде війна. Дякую всім, хто приєднався до цих змагань і слава Україні, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Всеукраїнський турнір з футболу серед юнацьких команд «Кубок миру» проводиться в Приазовському районі вже третій рік поспіль за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Приазовської райдержадміністрації та районної ради.

Ініціатором турніру є громадська організація «Українська асоціація інвалідів АТО» та її голова Валерій Стоянов. Змагання проводяться з метою патріотичного виховання молоді, вшанування пам'яті загиблих учасників АТО, популяризації футболу серед населення.

У III Всеукраїнському турнірі з футболу «Кубок миру» беруть участь команди: «АЯКС» м. Запоріжжя; «Дизеліст» м. Токмак; «Прогрес-СИ» смт Якимівка; «Титан-Металург» м. Запоріжжя; «СПАРТА» смт Приазовське.

Почесні гості привітали  учасників турніру та побажали їм лише перемог, а «Українська асоціація інвалідів АТО» вручила капітанам команд символічні подарунки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області