Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі активісти та волонтери отримали нагороди народної пошани

12 вересня 2018 - 16:24

В обласному центрі патріотичного виховання молоді відбувся урочистий захід «Окрилені Україною», на якому відзначено нагородами народної пошани громадських активістів, волонтерів, військовослужбовців, які підтримують українську армію та сприяють розбудові нашої держави.

Захід відбувся за ініціативи благодійного фонду «Солдатські матері» та підтримки керівництва Запорізької облдержадміністрації.

З  вітальним словом до гостей свята звернулася заступник начальника управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марія Горідько.

- Від керівництва області хочу передати слова вдячності нашим учасникам заходу за мужність та відвагу, за сумлінне і бездоганне служіння українському народові, спрямоване на розвиток та утвердження суверенітету держави. Зичу міцного здоров’я, мужності, сили та наснаги у такій нелегкій справі як підтримка військових на фронті, розбудова  правової, соціальної держави та громадського суспільства, - зазначила Марія Горідько.

У свою чергу, голова благодійного фонду «Солдатські матері» Людмила Печуріна зазначила, що має за честь у рамках патріотичного заходу вручити нагороди за милосердя, благодійність, мужність та самовіданність, служіння державі  запорізьких активістів. Нагороджені орденами та медалями  це  люди, які з перших днів допомагають солдатам, підтримують учасників АТО, родини загиблих воїнів тощо. Їх незламний дух та невичерпна енергія спонукає до нових звершень.

Захід, присвячений патріотам Запорізької області, завершився запальним виступом групи військовослужбовців 9-ого полку оперативного призначення  Національної гвардії «Гурт 3029» та колективу «Вокальна тріада».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз