Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Учасники семінару-тренінгу з економічного розвитку отримали сертифікати

28 вересня 2018 - 15:41

Сьогодні в облдержадміністрації завершено навчальний семінар-тренінг з місцевого економічного розвитку для представників регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування Запорізької області. Сертифікати щодо проходження навчання вручили учасникам семінару керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Артур Бойко.

- Одна з найбільших проблем територій – це необхідність навчання та підготовка кваліфікованих фахівців. Завдяки таким заходам та практичним навичкам, які ви отримали, наші спеціалісти відтепер мають необхідні знання. Бажаю вам, щоб нова інформація була для вас корисною та ви могли реалізувати свої напрацювання на місцях. Впевнена, що у Запорізькій області будуть великі доробки, успіхи та розвиток, - зазначила Зінаїда Бойко.

Навчання тривало чотири дні, впродовж яких з представниками міських та селищних рад, структурних підрозділів облдержадміністрації, головами об’єднаних територіальних громад працювали тренери – викладачі академії держаного управління при Президентові України,  консультанти та експерти з міжвідомчої співпраці та економічного розвитку проекту ПРОМІС.

Учасники  навчання в рамках проекту ПРОМІС ознайомилися з аспектами та основами місцевого економічного розвитку,  стратегічними та тактичними інструментами, активно працювали під час практичних занять.

Нагадаємо, проект «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) упроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади.

Мета проекту – зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях.

За словами організаторів заходу, від реалізації проекту очікується поліпшення у сфері реформування економіки, місцевого самоврядування, вдосконалення міжвідомчої співпраці, формування виваженої політики, ефективного планування та взаємодії між різними рівнями влади для розвитку децентралізації, підтримки бізнесу, залучення інвестицій, економічного зростання та розвитку територіальних громад регіону.

Подібні семінар-тренінги проводяться в Запорізькій, а також Полтавській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області