Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відповідність прийомних пунктів металобрухту вимогам законодавства залишається під пильним контролем

5 жовтня 2018 - 12:38

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна відбулося чергове засідання обласної комісії з питань господарської діяльності, пов'язаної з металобрухтом. У заході взяли участь директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрій Антонов, керівники та фахівці профільних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Учасники засідання розглянули результати обстежень обласною робочою групою та підготовлені акти обстеження спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів, промислових майданчиків спеціалізованих підприємств ТОВ «Меркурій-Мет», ТОВ «Запорізький сталеливарний завод», ТОВ «Старт ЛТД-93», ТОВ «Компанія Меттек», ТОВ «Територіальна металургійна компанія» та ТОВ «Ексі-Пром».

За підсумками розгляду трьом підприємствам - ТОВ «Меркурій-Мет», ТОВ «Територіальна металургійна компанія», ТОВ «Компанія Меттек» - було погоджено акти обстеження, оскільки після проведеного обстеження промислового майданчика  зауваження до них були відсутні.

Іншим підприємствам необхідно усунути  зауваження, які стосувалися відсутності вагового обладнання і його повірки,  не виконання вимог пожежної та радіаційної безпеки. Наразі за результатами перевірки вирішено взяти до уваги акти перевірки.

Крім цього,  підприємство ТОВ «Ексі-Пром» листом повідомило про відмову у проведенні обстеження у зв’язку з технічними обставинами.

- Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури потрібно внести відповідні зміни до переліку підприємств, які отримали акт обстеження спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів. Цей перелік розміщено на офіційному сайті облдержадміністрації, - підсумував Олександр Бабанін.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області