Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На території Запорізької обласної лікарні висадили нову хвойну алею

5 жовтня 2018 - 16:03

Запорізька обласна клінічна лікарня відзначає 70-річний ювілей свого заснування. Адміністрація закладу підготувала до свята багато цікавих заходів.

Сьогодні в рамках святкування на території лікарні урочисто відкрили оновлену паркову зону. Пам'ятна паркова алея з доріжками та лавками розташувалася між будівлею консультативної поліклініки і діагностичним корпусом обласної лікарні.

Місце розташування нової зеленої зони вибрано невипадково: щорічно консультативну поліклініку обласної лікарні відвідують понад 120 тисяч пацієнтів. Така ідея виникла у колективу установи для підтримки пацієнтів та їх рідних, створення умов для ще більш комфортного перебування в  лікарні.

У висадці перших дерев та урочистому відкритті пам'ятної алеї взяли участь заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін та заступник голови Запорізької облради Владислав Марченко. Співробітники всіх структурних підрозділів обласної лікарні також долучилися до створення парку. Загалом на нову алею висадили понад 150 дерев і чагарників: сосни, вейгели, барбарис, жасмин та форзицію, а ще багато квітів.

- Приємно брати участь у такому доброму та теплому заході. Важливо, що ініціатором озеленення території є колектив лікарні, який не тільки лікує пацієнтів, а й дбає про їхнє та їхніх родин довкілля. Хочу подякувати кожному за таку відданість справі, адже обласна клінічна лікарня  стала передовою лікарнею області, - привітав колектив лікарні Едуард Гугнін.

Головний лікар Запорізької обласної клінічної лікарні  Ігор Шишка зазначив, що це лише один із низки заходів, які проводяться до ювілею   установи.

- У нас багато планів з розвитку лікувальної бази, наші лікарі постійно вдосконалюються, проводиться благоустрій як території, так і будівлі. Все це для того, щоб пацієнти отримували якісне лікування та швидке одужання, - зазначив керівник ЗОКЛ.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області