Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До дня юриста України кращі представники професії отримали нагороди від облдержадміністрації

8 жовтня 2018 - 13:43

Сьогодні українські юристи відзначають професійне свято. З цієї нагоди та в рамках 100-літнього ювілею української юстиції в облдержадміністрації відбулися урочистості. Фахівців права привітали перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян, керуючий справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Володимир Подорожко, керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович, голова Запорізької обласної організації Союзу юристів України Валерій Біленко, директор Регіонального центру надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Павло Наливайко та начальник Головного територіального управління юстиції в Запорізькій області Сергій Васильцов.

- Вітаю всіх вас із професійним святом. Це свято і нотаріусів, суддів, адвокатів, виконавців, усіх тих, хто щоденно стоїть на захисті прав і свобод наших громадян. Упевнена, що немає такої організації чи підприємства в світі, де не був би потрібен юрист, і немає такого громадянина, який би обійшовся без юридичної консультації. Бажаю вам успіхів, наснаги і думаю, що завдяки вашим знанням і досвіду буде розвиватися наша країна у правовому полі, - наголосила Елла Слепян.

Під час заходу Елла Слепян  вручила відзнаки кращим представникам професії.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розбудову суверенної, демократичної, правової держави, здійснення заходів щодо забезпечення законності, прав, свобод людини і громадянина та з нагоди Дня юриста грамотою нагороджено: начальника відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Михайла Волкова та приватного нотаріуса Валерію Султан.

Крім цього, подяку голови облдержадміністрації  оголошено спеціалісту Запорізького обласного адміністративного суду Наталії Заболотній, адвокатам Регіонального центру надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Олегу Лебедєву та Віталію Вальку.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області