Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі студенти обмінюються досвідом з різними регіонами країни

23 жовтня 2018 - 15:46

За ініціативи Запорізької обласної студентської ради та за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з Запорізьким обласним центром молоді реалізується програма обміну з молодіжними лідерами України «Студ-Бумеранг».

До дня народження програми з 19 по 21 жовтня  у м. Запоріжжі відбулась перша частина обміну з представниками Харківської обласної студентської ради. На гостей чекала насичена триденна програма, зокрема, делегація була присутня на розширеному засіданні Запорізької обласної студентської ради.

Учасників привітала начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Наталія Власова, яка зазначила, що реалізація програми є важливим аспектом розбудови молодіжної політики не тільки в нашому регіоні, а й у державі, адже, вона несе собою обмін досвідом організації роботи молодіжних органів студентського самоврядування, здійснення діалогу між молоддю різних регіонів України навколо проблем майбутнього країни розкриття творчого, освітнього та соціального потенціалу молоді.

З нагоди третьої річниці актив програми обміну представників Запорізької обласної студентської ради з молодіжними лідерами України «Студ-Бумеранг» було нагороджено грамотами Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Гості мали змогу особисто поспілкуватися зі студентськими лідерами регіону завдяки неформальним зустрічам, познайомитися з обласним центром молоді. Також делегація відвідала Національний заповідник Хортиця. Крім цього, відвідали музей техніки «Фаетон» та мали насичену культурну вечірню програму.

Наразі реалізується друга частина програми обміну у м. Мелітополі. З 22 по 23 жовтня представники Харківської обласної студентської ради зустрічаються із молодіжними лідерами міста, Управлінням молоді та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області, студентським самоврядуванням та керівним складом Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького, Таврійським державним агротехнологічним університетом.

Після завершення програми у Запорізькій області наша делегація із робочим візитом завітає до Харкова та познайомиться із діяльністю і розбудовою молодіжної політики у сусідньому регіоні.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь