Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Наші захисники мають відчувати підтримку і те, що на них справді чекають вдома»

30 жовтня 2018 - 15:38

Під час робочої поїздки до Мелітопольського району голова облдержадміністрації Костянтин Бриль перевірив умови служби 16 окремого полку оперативного забезпечення Південного оперативного командування.

Як повідомив командир полку в/ч А2558, учасник   антитерористичної операції, полковник Олександр Купчук, формування військової частини А 2558 здійснювалося на базі військової частини 28-ї окремої механізованої бригади, яка була розташована в смт Чорноморське Одеської області. Після формування військова частина А 2558 була переміщена в промзону №5 Семенівської сільської ради Мелітопольського району  для постійної дислокації.

Під час ознайомчого перебування очільник регіону вручив військовослужбовцям в/ч А 2558 відзнаки облдержадміністрації до Дня захисника України. 

- Нині на території цієї частини здійснюється будівництво п’яти  корпусів для військовослужбовців. І ми докладемо максимум зусиль, аби спільно з Міністерством оборони та місцевою владою створити гідні умови проживання цієї механізованої бригади. Я неодноразово наголошував, що наші захисники мають відчувати підтримку і те, що на них справді чекають вдома. Тож усе, що залежить від влади і стосується гідних умов несення служби,  обов’язково буде виконано, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Нині Мелітопольська районна державна адміністрація та Мелітопольська районна рада плідно співпрацюють з в/ч А 2558. Так, у 2018 році райдержадміністрацією та районною радою надано шефську допомогу військовій частині, а саме були придбані пелети, будівельні матеріали (ДСП, лінолеум), для ремонту даху контрольно-технічного пункту військової частини придбано металевий профіль та металочерепицю.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни