Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада контролює діяльність підприємств, пов’язаних з металобрухтом

20 лютого 2019 - 15:04

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Антонова відбулося засідання обласної комісії з питань господарської діяльності, пов’язаної з металобрухтом. Члени комісії розглянули результати обстежень обласною робочою групою з контролю за господарською діяльністю, пов’язаною з металобрухтом, та складання актів обстеження спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів, промислових майданчиків спеціалізованих підприємств ТОВ «Лакма» та ТОВ «Авангард Сервіс Центр».

За підсумками обстеження промислового майданчика ТОВ «Авангард Сервіс Центр» зауваження були відсутні, він відповідає вимогам Закону України «Про металобрухт» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Обласною робочою групою також було проведено обстеження промислового майданчика підприємства ТОВ «Лакма». Обстеженням установлено: відсутність сховища для зберігання вибухонебезпечного та радіаційно забрудненого металобрухту; невідповідність технологічної інструкції  технічному процесу (склад шихтових матеріалів не відповідає готовій продукції); відсутність лабораторії та свідоцтва відповідності лабораторії (додаток до свідоцтва); відсутність технологічного обладнання для переробки металобрухту; невідповідність адреси виробничої ділянки адресі, зазначеній у атестаті; невідповідність технічної документації металургійному обладнанню; відсутність свідоцтва про повірку вимірювального приладу хімічної лабораторії.

Після обговорення результатів обстежень комісією вирішено погодити акти обстеження спеціалізованого підприємства ТОВ «Авангард Сервіс Центр» із заготівлі, переробки металобрухту чорних та кольорових металів, а також взяти до уваги акт перевірки спеціалізованого підприємства ТОВ «Лакма».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області