Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Газета «Індустріальне Запоріжжя» відзначила 80-річний ювілей

25 лютого 2019 - 10:42

Цими вихідними у Палаці культури «Металург» відбувся урочистий захід – свій 80-річний ювілей відзначала одна з найстаріших обласних газет «Індустріальне Запоріжжя – Панорама».

24 лютого виповнилося 80 років з дня виходу в світ першого номера газети. На честь ювілею для передплатників і гостей свята відбувся концерт вихованців музичної школи № 5 та розіграш подарунків. У фойє Палацу культури упродовж заходу працював благодійний ярмарок. Виручені кошти редакція передасть на допомогу Запорізькому дитячому будинку-інтернату для хлопчиків з порушеннями розумового розвитку.

Колектив газети з ювілеєм привітали голова Запорізької облради Григорій Самардак, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Лєван Шишинашвілі, представники міської влади, ГУ ДСНС  та інші.

- Прийміть найщиріші слова вітання зі святом. Саме через ваші статті жителі області дізнаються про головні та останні події в регіоні. Впевнений, ви можете пишатися своєю роботою. Звичайно, не можу не відмітити ваш сайт, який є одним із лідерів серед інтернет-видань в області. Щиро вітаю нинішніх працівників редакції та ветеранів видання, бажаю натхнення й наснаги, - наголосив Лєван Шишинашвілі.

Співробітники редакції були відзначені грамотами Запорізької облдержадміністрації.

Газета «Індустріальне Запоріжжя – Панорама» вперше вийшла друком 24 лютого 1939 року. Видання є членом Української асоціації видавців періодичної преси. Щотижня газета виходить накладом майже 80 тисяч примірників і поширюється  серед жителів області.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів