Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький боксер - кандидат на участь у ХХХІІ Олімпійських іграх

25 лютого 2019 - 13:15

На базі школи вищої спортивної майстерності відбулася прес-конференція за участю запорізького спортсмена Дмитра Замотаєва, який у складі збірної команди України виборов бронзову медаль на міжнародному турнірі з боксу. Привітала боксера та його тренера з перемогою начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

Міжнародний турнір з боксу класу А серед чоловіків відбувся 16-21 лютого у столиці Болгарії, який прирівнюється до світової першості, - турнір перед чемпіонатом Європи та ІІ Європейськими іграми 2019 року.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, у змаганнях брали участь команди з 40 країн. До складу збірної  України увійшли десятеро найсильніших боксерів країни, серед яких був запорізький боксер  Дмитро Замотаєв. Він тричі виходив на ринг. Першим супротивником запоріжця став спортсмен із Сербії, у другому поєдинку, відповідно до жеребу, проти Замотаєва на ринг вийшов досвідчений спортсмен із Китаю. У півфіналі Дмитро поступився узбецькому спортсмену та завоював бронзову нагороду турніру.

- Успішний виступ запорізького спортсмена у турнірі такого високого рівня – це перемога і наступна сходинка у його кар’єрі. Наразі Дмитро Замотаєв - член збірної команди України, кандидат на участь у ІІ Європейських іграх 2019 року у м. Мінськ. Боксер входить до елітної групи спортсменів – кандидатів на участь у ХХХІІ Олімпійських іграх, які відбудуться  в м. Токіо. Проте нам ще є над чим працювати, ми будемо ставити амбітні плани та працювати над їх втіленням, щоб запорізькі боксери були відомі не лише в Україні, а й усьому світі, - зазначила Наталія Власова.

Боксер Дмитро Замотаєв, його тренер Олександр Трюхін та директор Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності Олексій Гацуля отримали Подяки Запорізької облдержадміністрації.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів