Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Замовники публічних закупівель підвищують кваліфікацію

6 березня 2019 - 11:52

За сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Київської школи економіки для замовників області та органів місцевого самоврядування відбувся останній із серії навчальних тренінгів на тему «Планування публічних закупівель. Контроль та відповідальність у сфері закупівель: правові та практичні аспекти».

Наразі безкоштовне навчання у рамках тренінгу пройшли замовники райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад Запорізької області.

Головними тренерами для замовників із місцевих органів влади стали директор Центру публічних закупівель Анжела Дощенко та адвокат, директор ТОВ «Запорізька тендерна спілка» Іван Шекун, які попередньо пройшли навчання і наразі є єдиними регіональними тренерами.

Упродовж тренінгу  слухачі розглянули два блоки питань: у рамках першого блоку - предмет закупівлі та складання річного плану закупівель,  у рамках другого - контроль та відповідальність у сфері закупівель. Учасники ознайомилися з поняттями «предмет закупівлі», «річний план закупівлі та додаток до нього»; відпрацювали навички вибору предмету закупівлі, вибору коду CPV з використанням онлайн Єдиного закупівельного словника, механізм формування, затвердження, оприлюднення та внесення змін до річного плану закупівель, навички формування річного плану; розглянули можливості використання інших інтернет-ресурсів (DoZorro, CEP KSE); обговорили  правові та практичні аспекти проведення Держаудитслужбою моніторингу та перевірок закупівель; проаналізували відповідальність у сфері закупівель.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів