Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада залишається на прямому зв’язку з жителями області

24 квітня 2019 - 13:33

В обласному контактному центрі відбулася чергова «пряма лінія» у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої на запитання жителів області та міста відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Антонов.

Протягом години на «гарячу лінію» надійшло 10 дзвінків від жителів міст Запоріжжя, Бердянськ, Кам’янсько-Дніпровського району, смт. Балабино та Кушугум Запорізького району.

Порушені питання стосувалися в основному традиційних проблемних тем: роботи громадського транспорту, ремонту доріг, надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення пенсіонерів, інвалідів послугами соціальних працівників, відмови у субсидії, перерахунку пенсії, оформлення житла, соціального супроводу учасників АТО тощо.

Так, представники Кам’янсько-Дніпровського району просили забезпечити їм допомогу Червоного Хреста та збільшити кількість соціальних працівників, які допомагають одиноким пенсіонерам з інвалідністю.

Жителька Оріхова не може приватизувати квартиру після смерті матері та наразі проживає в м. Запоріжжі у родичів. Проте жінка має намір повернутися до власного дому та оформити на нього документи.

Учасник АТО з м. Бердянська звернувся з проханням щодо безкоштовного лікування та соціальної підтримки.

Кілька дзвінків надійшло від жителів смт. Балабино та Кушугум, які скаржилися на роботу громадського транспорту. Адже іноді доводиться по дві години чекати маршрутку, щоб дістатися зранку на роботу.

На всі порушені питання були надані вичерпні роз’яснення та консультації, за окремими зверненнями буде вжито відповідні заходи реагування. Як запевнив заступник голови облдержадміністрації Андрій Антонов, обласна влада буде сприяти позитивному вирішенню кожного з порушених питань, а надання матеріальної допомоги на лікування чи призначення субсидій та перерахунку пенсій знаходитиметься на особливому контролі.

Довідково:
Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах
обласного контактного центру, облдержадміністрації, обласної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни