Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласний молодіжний форум - на шляху до всеукраїнського визнання

24 квітня 2019 - 15:03

«Жодних рішень для молоді без молоді» - під таким гаслом стартував цьогорічний відкритий обласний молодіжний форум, присвячений 80-річчю Запорізької області.

Упродовж двох днів молодіжні лідери студентських та трудових колективів не тільки області, а й гості зі Львівщини, Харківщини, Києва та Дніпра будуть обмінюватися досвідом, налагоджувати тісні відносини задля подальшої співпраці. За цей час для молоді відбудеться серія семінарів та інтерактивних тренінгів з використанням активних методик та практик, панельних дискусій.

Привітав учасників форуму заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- Нашій країні сьогодні потрібні вмілі та відповідальні молоді лідери, активні учасники громадських процесів. Хочеться, щоб у питаннях взаємодії молоді та влади саме ваша думка була почута, і відповідно ви могли оцінити результати. Важливо також, щоб не було розділень - київські лідери чи то львівські. Хочеться розуміти, що поставленої мети ми досягли спільними зусиллями – зусиллями української молоді. Завжди здобувайте нові знання, наполегливо працюйте над собою, ініціюйте та реалізовуйте свої проекти.  Впевнений, що саме такі критерії і є складовими будь-якої формули успіху. А ми, старше покоління, завжди підтримаємо та підкажемо, - наголосив Едуард Гугнін.

Як зазначила начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, головною метою цьогорічного форуму є побудова сталої мобільної платформи для розбудови і поширення діалогу між молодіжними лідерами, що представляють різні сектори молодіжної роботи як у Запорізькому регіоні, так і поза його межами, обмін найкращими кейсами молодіжної роботи, набуття найважливіших навичок для розбудови громадянського суспільства та державності на локальному, регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях відповідно до сталої моделі та цілей розвитку, затверджених ООН у діючій до 2030 року стратегії.

Упродовж двох днів на учасників форуму чекає багато корисних семінарів та практик, квести, стратегічні ігри, за підсумками роботи всі отримають відповідні сертифікати.

За інформацією Управління молоді, фізичної культури та спорту, в 2019 році на реалізацію молодіжної політики з обласного бюджету виділено 1 млн. 302 тис. грн. У тому числі прийняті та реалізуються  програми: обласна цільова програма «Молодь Запорізького краю на 2017-2021 роки» та «Обласна цільова програма національно-патріотичного виховання молоді на 2017-2021 роки».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області