Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Особовому складу поліції Запорізької області представлено нового керівника

18 вересня 2019 - 15:31

Голова Нацполіції України Сергій Князєв представив особовому складу  нового керівника поліції Запорізької області. Ним став генерал поліції ІІІ рангу Микола Лушпієнко, який до цього очолював ГУ НП у Сумській області. Участь у заході взяла перша заступниця голови облдержадміністрації Елла Слепян.

Як підкреслив Сергій Князєв, на останній колегії Міністерства внутрішніх справ України Запорізька область була серед регіонів, які отримали низку критичних зауважень. Насамперед вони стосувалися нюансів роботи керівного складу ГУ НП у Запорізькій області. При цьому запорізький підрозділ Нацполіції є одним із найпотужніших у державі і не має працювати без кваліфікованого керівника.

До присутніх також звернулася перша заступниця голови облдержадміністрації Елла Слепян.

- Запорізька область є дуже складною для роботи. І одним з основних викликів у роботі правоохоронців є близькість до зони проведення ООС. Тож дуже важливо, аби регіон залишався безпечним для всіх жителів. Зі свого боку облдержадміністрація та облрада докладають чималих зусиль для підтримки правоохоронців. Це стосується виділення бюджетних коштів. У тому числі для придбання автомобілів у цьому році, - підкреслила  Елла Слепян.

У свою чергу попередній керівник ГУ Нацполіції у Запорізькій області Сергій Коміссаров подякував колективу за роботу. Він підкреслив, що за останній рік Запорізька область піднялася з першого місця на дев’яте по рівню злочинності в Україні. І це є результатом плідної співпраці правоохоронців та місцевої влади.

Після  представлення нового керівника поліції у Запорізькій області голова Нацполіції України Сергій Князєв проанонсував створення нового підрозділу у складі поліції превенції. На початковому етапі в Україні вже створено 47 груп поліції, які працюють у системі боротьби з насильством у сім’ї. Кожна група складається з парних офіцерів, які підготовлені у відповідних центрах ГУ НП із залученням коштів іноземних інвесторів, Місії ООН та по лінії ОБСЄ. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області