Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Чернігівському районі відкрито сучасний спортивний майданчик

8 липня 2020 - 16:45

Голова облдержадміністрації Віталій Боговін під час робочої поїздки до Чернігівського району взяв участь у відкритті спортивного майданчика біля Чернігівської ЗОШ I-III ст. ім. Героя Радянського Союзу А.М. Темника. У заході також взяли участь керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко, заступник голови ОДА Віталій Тишечко (стажування), начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

Майданчик дозволяє проводити навчально-тренувальні заняття з найбільш популярних серед молоді ігрових видів спорту: міні-футболу, волейболу, тенісу та баскетболу.

Шановні жителі району, вітаю вас з відкриттям сучасного спортивного майданчика.  Розвиток спорту є одним із пріоритетних напрямів роботи. Новий майданчик – це радісна подія для дітей та молоді, для всіх тих, хто любить спорт. Для Чернігівської громади це вже третій новий сучасний спортивний майданчик. Я сподіваюсь, що до занять спортом буде залучено ще більше людей. Адже спорт – це здорова нація, це розвиток, сила та міць. Ця урочиста подія відбулась завдяки спільній роботі та залученим коштам  Державного фонду регіонального розвитку, коштам місцевого бюджету, допомозі місцевих аграріїв та представників бізнесу. Ми всі прагнемо, щоб територія розвивалась, щоб села мали сучасну інфраструктуру, щоб наша молодь мала змогу розвиватися та займатися спортом! Я бажаю вам нових спортивних звершень та досягнень, успіхів та перемог! Зі спортивним святом вас, - зазначив очільник області Віталій Боговін.

Розрізали стрічку на честь відкриття спортивного майданчика голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Боговін та голова Чернігівської об’єднаної територіальної громади Віталій Манич.  Керівник області передав у подарунок футбольні м'ячі.

Під час робочої поїздки Віталій Боговін відвідав бібліохаб центральної районної бібліотеки смт Чернігівка. У сучасному бібліохабі можна навчатися, спілкуватися та змістовно проводити час не лише молоді, а й дорослим. Сьогодні бібліотеки стають платформою для проведення літературних та інших культурних подій: фотовиставок, презентацій тощо.

Крім цього, Віталій Боговін ознайомився з роботою Чернігівського Центру надання адміністративних послуг.

У листопаді минулого року відбулося урочисте відкриття в Чернігівці Центру надання адміністративних послуг. Він став одним із найбільших ЦНАПів Запорізької області.

Як розповів голова Чернігівської громади Віталій Манич, створення ЦНАПу стало можливим завдяки технічній допомозі та підтримці U-LEAD з Європою, яка забезпечила установу меблями, ІТ-обладнанням, програмними комплексами.

 Для реконструкції та капітального ремонту частини адміністративного приміщення під ЦНАП було використано понад 1,2 млн. грн коштів бюджету ОТГ та 700 тис. грн, які були виділені з обласного бюджету.

Наразі у ЦНАПі з'явилась можливість зареєструвати громадську, профспілкову організацію чи політичну партію. У ЦНАПі громади запроваджено прийом документів від заявників, які потребують отримання даних адміністративних послуг.

Суб’єкти звернення відтепер мають змогу подати пакети документів для проведення державної реєстрації громадських формувань, профспілкових організацій та політичних партій безпосередньо в ЦНАПі.

- Функціонування і належний стан ЦНАПів мають бути забезпечені в кожному районі! На сьогодні спрощено процедуру отримання документів, держава стає ближчою та більш зрозумілою для громадян, - зазначив Віталій Боговін.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області