Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьких державних службовців визнала громада

25 грудня 2009 - 15:57

В Запорізькій області вперше вручено нагороди «Визнання громади»,  запровадженої Агенцією регіонального розвитку «Пріоритет». Серед перших лауреатів конкурсу став заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Сін.

Урочиста церемонія нагородження відбулася у готелі «Інтурист» у Запоріжжі. Протягом місяця 20 громадських організацій вносили пропозиції щодо тих  державних службовців, які, на  думку експертів, є гідними такої високої нагороди – визнання запорізької громади. Головними критеріями відбору організатори вважали небайдужість посадовців до долі пересічних громадян, бажання допомогти, дієві поради, які отримували члени громадських організацій під час вирішення поточних питань, пов’язаних з впровадженням проектів місцевого розвитку.

За ефективну співпрацю з запорізькими підприємцями заступник голови ОДА Олександр Сін отримав пам’ятний сувенір і почесну грамоту асоціації громадських організацій.

- Приємно бачити активність громадських організацій регіону. Доводити, що в області налагоджено діалог між владою і бізнесом, вже не треба. Можна тільки відзначити –  щороку до нього приєднуються десятки нових людей, а це свідчить про вірний напрямок роботи, який треба зберігати і надалі, - висловив переконання Олександр Сін.

Також «Визнання громади» удостоєні начальник головного управління економіки облдержадміністрації Елла Слепян та її заступник Світлана Кругляк.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів