Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У 2020 році в Україні збудували 4,5 тис км доріг

29 липня 2021 - 11:30

Про це повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Децентралізація».

«Наше завдання не тільки будувати соціальну чи спортивну, чи медичну інфраструктуру. Наше завдання також робити так, щоб кожна людина могла доїхати до цієї інфраструктури. Саме тому ми будуємо дороги. У 2020 році ми збудували 4,5 тис км доріг. Це були і реконструкції, і будівництво нових, але найголовніше, що людина вже їде новою дорогою. 4,5 тис км доріг державного значення і цього року ми зробимо стільки ж», - запевнив Тимошенко.

Він пригадав також і про один зі знакових проектів до 30-ї річниці незалежності України –  дорогу Єдності, найдовшу трасу України М-30. 

«Це запорізькі мости, вчора ми з’єднали вже нарешті острів Хортиця з містом Запоріжжя і вже закінчуємо будівництво запорізьких мостів і сподіваємося, що цього року все буде відкрито. Дороги місцевого значення, ми робимо не тільки дороги «Укравтодору», а й місцевого значення. Вже збудовано до 2021 року 3 800 км доріг місцевого значення, цього року ми робимо мінімум 2000. Це наше завдання, але ми розуміємо, що на прикладі минулого року кількість доріг місцевого значення, які будуть реконструйовані, буде більшою. Звісно, це робиться за допомогою державного бюджету, субвенціями, які надаються», - розповів Тимошенко.

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області