Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До 1 листопада Запорізька ШВСМ матиме новий фасад

21 вересня 2021 - 17:52

Сьогодні голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух та його заступник Едуард Брутман проінспектували стан реконструкції обласної школи вищої спортивної майстерності. Цей об'єкт є учасником Президентської програми "Велике будівництво".

Роботи стартували ще у 2018 році, але цьогоріч спільними зусиллями вдалося вийти на фінішну пряму. 

  • На самому початку було заплановано лише побудувати дах над басейном. Потім побачили, що ремонту потребує і чаша басейну. Однак оновлювати лише частину об'єкту не правильно. Всі проєкти реконструкції мають бути комплексними. Тому ми вирішили розширити проєкт та включити до нього ремонт будівлі школи: фасаду, даху і внутрішніх приміщень, - прокоментував ситуацію Олександр Старух.

Станом на сьогодні зведено дах над басейном. Також активно ведуться роботи із зовнішнього оздоблення існуючої будівлі та улаштування нової покрівлі по всій її площі.  Робітники паралельно проводять демонтажні роботи в існуючих приміщеннях спортивних залів та роздягальнях. Загалом завдяки комплексній реконструкції площа приміщень збільшиться втричі і поряд з басейном відкриються зали для дзюдо, фітнесу та інших занять. 

Крім того, найближчим часом стартує робота з улаштування трубопроводів та арматури безпосередньо чаші басейну, а також  формуванню чаші до проєктних відміток. Підрядник пообіцяв, що до 1 листопада в будівлі повністю облаштують дах, з'єднають його з фасадом та проведуть опалення, щоб пришвидшити роботи всередині.

  • Зі свого боку обласна влада зробила все від себе залежне. Знайшли та вчасно виділили кошти. Тепер справа за будівельниками. Вони мають вчасно та, головне, якісно завершити всі роботи. Наше ж завдання - слідкувати за перебігом робіт, контролювати дотримання термінів, -  додав на завершення огляду об'єкту Олександр Старух.


 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області