Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух про оперативну ситуацію в регіоні

16 січня 2023 - 13:55

В етері всеукраїнського телемарафону начальник Запорізької ОВА розповів про наслідки ворожого вогню. Детальніше про події в Запорізькій області Олександр Старух повідомив у своєму телеграм-каналі:

  "Робимо все можливе для просування лінії фронту на південь. Ворог активізував свою терористичну діяльність: за минулий тиждень зафіксовано 723 удари. У суботу масований удар по Україні розпочався із Запоріжжя - шість ракет вдарили по підприємству, на щастя обійшлося без жертв. Крім того, були атаки по Оріхову та Пологах, тут є постраждалі. Цієї ночі в одній з громад атаковано сільськогосподарське підприємство. Дивом не сталася трагедія в обласному центрі – ракета впала у кількох метрах від п’ятиповерхівки. Уламками скла поранено 9 людей, серед яких 3 дитини. З початку повномасштабного вторгнення в області загинуло 15 дітей та 72 було поранено.

  В області не вщухають бої, наші військові невпинно вдосконалюють оборону. В цей час загарбники оголосили про “депортацію” чотирьох осіб з Василівського району ніби за “підривну діяльність”. Це лише пропаганда - окупант досі тримає їх у підвалах.

 

  Ворог понесе відповідальність за всі свої злочини!"

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів