Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

27 березня 2024 - 13:00

Лише за перше півріччя 2023 року підприємство «Карлсберг Україна» сплатило понад 1 млрд грн до державного бюджету та понад 22 млн грн до місцевого бюджету Запоріжжя. Продовження взаємодії з соціально відповідальним інвестором обговорив очільник Запорізької облдержадміністрації Іван Федоров на зустрічі з генеральним директором ПрАТ «Карлсберг Україна» Олегом Хайдакіним.

Представники компанії розповіли, що за місяць до закінчення строку дії договору подали заявку на його поновлення. Хоча договір оренди земельної ділянки, укладений 2010 року, передбачає орендну плату в розмірі 3% від нормативно-грошової оцінки землі, компанія самостійно прийняла рішення сплачувати 8%.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації подякував представникам підприємства за відповідальне ставлення до сплати податків і зборів, забезпечення робочими місцями тисяч працівників та вклад у розвиток економіки прифронтового регіону.

"–Обласна влада готова підтримувати бізнес, зацікавлений у стабільній роботі в Запорізькій області. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з таким відповідальним платником податків", наголосив Іван Федоров.

Carlsberg Group – один із найбільших данських інвесторів на території України. Компанія продовжує інвестиції в нашу державу, а також надає фінансову підтримку благодійним фондам та організаціям задля підтримки гуманітарних ініціатив.

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя