Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

29 березня 2024 - 16:15

Звернення з найактуальніших питань – від заробітної плати до онлайн-навчання – надійшли керівниці апарату Запорізької облдержадміністрації Зінаїді Бойко під час «гарячої лінії». Люди, що з певних причин не можуть особисто звернутися до профільних відомств, в режимі онлайн отримали алгоритми дій для розв’язання своїх проблем. 

До посадовиці звернулася жінка, яка працює в фельдшерському пункті в прифронтовій громаді й разом з колегою не отримує надбавки за роботу поблизу лінії фронту. Зінаїда Бойко зв’язалась із керівником району, який пообіцяв вивчити питання оплати праці медичних працівниць. 

З проханням про сприяння у прискоренні ремонту в квартирі звернулась мешканка Запоріжжя, житло якої було зруйновано вибухом побутового газу кілька років тому. Жінка розповіла, що відновлювальні роботи у будинку просуваються дуже повільно, вона вимушена проживати в гуртожитку. Керівниця апарату облдержадміністрації направила звернення для розгляду до профільного департаменту. 

З проблемою в оформленні пенсії звернулася мешканка Запоріжжя, яка втратила частину документів. Зінаїда Бойко зазначила, що першочергово необхідно відновити документи, і порадила жінці звернутися до центру безоплатної правової допомоги.

Ще одне звернення жительки Комунарського району стосувалося переривання онлайн-навчання у школі через регулярні повітряні тривоги. Жінка поскаржилася, що діти не можуть здобувати якісну освіту  в таких умовах. Зінаїда Бойко зазначила, що з 1 квітня навчання стартує у новому форматі онлайн-уроки не перериватимуться під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою. 

Зінаїда Бойко відповіла на всі запитання та нагадала, що мешканці регіону можуть безоплатно зателефонувати на «гарячу лінію» за тел.: 0-800-503-508 та озвучити свою проблему або написати в чат-бот у Телеграм: @InfoProstirZPBot.

Читайте також

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області