Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькій обласній філармонії 85 років

4 квітня 2024 - 20:10

З ювілеєм колектив Запорізької обласної філармонії привітав голова облдержадміністрації Іван Федоров. Посадовець подякував за 85 років натхнення співробітникам закладу.

Дякую колективу за те, що протягом 85 років саме ви тримаєте духовний фронт регіону. Бажаю, щоб найближчим часом всі ми мали змогу відвідати гастролі  філармонії в українському Бердянську, Енергодарі і, звичайно, в  Мелітополі!, звернувся до присутніх Іван Федоров.

Понад 250 працівників філармонії не полишали надії та з початку повномасштабного вторгнення активно долучилися до волонтерської справи зробивши посильний вклад в спільну перемогу. Завдяки незламному духу вони продовжили проводити виступи та концерти, гастролювати та показувати всьому світу незламність українського народу, що впевнено дає відсіч ворогу на теренах цієї жахливої війни.

З нагоди свята голова облдержадміністрації Іван Федоров вручив відзнаку Президента України «За оборону України» виконуючій обов’язки директорці Запорізької обласної філармонії, заслуженій працівниці культури Ірині Конаревій.

Шлях до перемоги завжди тяжкий, але кожен з нас докладає максимум зусиль для перемоги. Дякую Президенту України Володимиру Зеленському та всім, хто підтримує нас в цей час, звернулася до присутніх Ірина Конарева.

Подякою Міністерства культури та інформаційної політики України нагороджено: колектив філармонії, художнього керівника-головного хормейстера академічного козацького ансамблю пісні й танцю «Запорожці» Сергія Черногора та артиста хору І категорії академічного козацького ансамблю пісні й танцю «Запорожці» Ігоря Кучумова.

Медалями Запорізької обласної державної адміністрації «За розвиток Запорізького краю» нагороджено артистку-вокалістку (солістку), провідну майстриню сцени Юлію Кір’янову та артиста вищої категорії академічного симфонічного оркестру, заслуженого артиста України Віталія Солом’янчука.

Подяками голови Запорізької обласної державної адміністрації нагороджено комерційного директора Запорізької обласної філармонії Тетяну Антіпову, артиста вищої категорії академічного симфонічного оркестру Гліба Формальського.

 

Читайте також

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят