Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Спортивна спільнота регіону долучилася до екологічної акції та висадила калини на знак незламності Запорізького краю

6 квітня 2024 - 15:05

Екологічна акція «Посади дерево – відроди життя» відбулась в Запоріжжі за участі представників обласної влади та спортивної спільноти регіону. 

Як зазначає начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталя Власова, сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру. Запорізький край також долучився до екологічної акції – висадки дерев, тому що для нас ця тема як ніколи актуальна.

– Ми проти насилля. Ми проти війни. Тому показуємо країні-агресору «червону карточку» і віримо, що скоро все закінчиться нашою перемогою, – зауважила Наталя Власова. 

Під час заходу відзначили визначних спортсменів регіону – відбулося урочисте нагородження Любові Черепахи-Волкової за внесок у розвиток гирьового спорту в області орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня. Також вшанували пам'ять важкоатлета Іванова Атанаса, який загинув під час захисту Маріуполя від російських окупантів.

Учасники урочистостей поклали квіти до меморіальної дошки та хвилиною мовчання віддали шану загиблим спортсменам області. 

– Наша Батьківщина переживає дуже складні часи, але разом з тим спорт залишається візитівкою, яка дозволяє не тільки представляти державу, але й надихає на нові звершення та досягання її громадян, – підсумувала заслужена майстер спорту України з гирьового спорту Любов Черепаха-Волкова. 

На благо розвитку та миру видатні спортсмени та заслужені тренери Запорізького краю висадили калини – символ рідної землі.

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни