Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

18 квітня 2024 - 14:15

Під час останнього дня відбіркового етапу змагань з волейболу «Пліч-о-пліч» на майданчику зустрілись чотири команди з Мелітополя, Василівки, Енергодару та Кушугуму.

Всі команди налаштувалися на перемогу та вступили у запекле змагання за право вийти у фінал регіонального етапу змагань. Як зауважила учасниця команди «Косатки» Анна Ковальова, завдяки цьому проєкту вони отримали можливість проявити себе та показати результати тренувань.

  • Я вірю і знаю, що ці дівчата наполегливо тренувалися. Впевнена, що більшість з них покажуть гідний рівень підготовки, - поділилася майстер спорту з плавання, амбасадорка проєкту в Запорізькій області Олена Аксьонова.

Як зазначив міський голова Василівки Сергій Каліман, він вважає змагання справжнім святом. Адже це ледве не єдина можливість для дітей корисно проводити час з однолітками. Звичайно ж, він побажав перемоги команді свого рідного міста. 

Дітей підтримують не тільки тренери та рідні, а й звичайні запоріжці. Серед них і вчитель однієї з місцевих шкіл.

  • Колись я тренував команди з волейболу. Серед учасників видно різницю в рівні підготовки, але головне – участь та емоції. Два основних правила волейболу – «Хто подає, той виграє. Хто приймає, той програє», - поділився досвідом Володимир Залімський.

Читайте також