Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

7 травня 2024 - 10:00

З 15 липня по 15 жовтня відбудеться віртуальна виставка українських експортерів «Ukraine Online Expo in Jordan 2024». Про це повідомляє Посольство України в Йорданському Хашимітському Королівстві. Свій експортний потенціал можуть представити і запорізькі компанії, зацікавлені у виході на ринок Йорданії.

Кожен бажаючий у своєму «кабінеті стендів» на платформі виставки зможе оформити дизайн стенду, опублікувати презентації, відео, поспілкуватися та обмінятися контактною інформацією з відвідувачами (відеопрезентація функціоналу платформи).

Публікація стендів безоплатна за допомогою промокодів, які надішлють представники Посольства. Кількість  безкоштовних промокодів наразі обмежена –  їх усього 157. 

Віртуальні стенди треба оформлювати англійською мовою (презентації чи відео можуть бути додані арабською). Учасникам виставки слід визначити відповідальну особу, яка регулярно переглядатиме кабінет стенду і відслідковуватиме  нових відвідувачів та запити.

Щоб взяти участь у виставці, слід діяти за таким алгоритмом:

1. Українська компанія за допомогою платформи Nazovni надсилає заявку на сприяння експорту до Йорданії з коментарем про бажання взяти участь у віртуальній виставці.

2. Після перевірки компанії командою Nazovni відповідна заявка з’являється у кабінеті дипломата Посольства України в Йорданії у Nazovni.

3. Посольство створює кабінет учасника виставки на платформі Atexpo.online та надсилає на електронну пошту української компанії, вказану в заявці в Nazovni, лист-підтвердження.

4. Після отримання листа-підтвердження українська компанія налаштовує на платформі atexpo.online свій виставковий стенд та надсилає його Посольству для підтвердження.

5. Посольство підтверджує віртуальний стенд компанії та надсилає українському експортеру електронною поштою безкоштовний промокод.

6. Українська компанія активує свій віртуальний стенд за допомогою промокоду на сторінці «опублікувати стенд» у своєму кабінеті.

Після публікації віртуального стенду він буде доступним для перегляду учасниками виставки.

До участі у виставковому заході можуть долучитися українські експортери з різних сфер господарської діяльності. Планується, що стенди учасників структурують за павільйонами (наприклад: Food Products, Furniture, Fashion, Industry, ChemPharma, Construction, Equipment, Investment, IT, тощо).

Додаткова інформація на e-mail: oleksii.sluka@mfa.gov.ua (Олексій Слука, перший секретар – відповідальний за організацію заходу з боку Посольства України в Йорданії, тел.: +962775949741 (WhatsApp, Signal, Threema).

Зацікавленим в участі слід поінформувати управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької облдержадміністрації (e-mail: zoda.uzez@gmail.com).


 

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області