Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На громадських слуханнях робота облдержадміністрації визнана успішною

21 липня 2011 - 08:50

Успіхи в діяльності облдержадміністрації очевидні, - Володимир Бандуров

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимир Бандуров високо оцінив діяльність облдержадміністрації за підсумками реалізації пріоритетних напрямків за 1 півріччя.

На громадських слуханнях, на яких представники громади області обговорювали виконання пріоритетних напрямків роботи ОДА,  також були присутні представник Адміністрації Президента Олексій Скороход, начальник відділу моніторингу розвитку регіонів Сніжана Шепель і начальник відділу економіки аграрного сектору Сергій Карасевіч   Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

- Щоб погодитись на такий формат захисту своєї роботи, як громадські слухання, треба мати мужність, - заявив В.Бандуров, підбиваючи підсумки заходу. - Успіхи в роботі облдержадміністрації очевидні. Є певне зниження темпів промислового зростання, проте зберігається позитивна динаміка. Зростання склало 9,4%  при середньому по Україні - 8,7%.

Заступник міністра позитивно оцінив роботу обласної влади в питанні скорочення заборгованості із сплати податків і виплати заробітної плати. Говорячи про останнє, він пообіцяв підтримку з боку Уряду: «Ми розробили новий законопроект, що стосується питань банкрутства, який дозволить погашати заборгованість із заробітної  плати в першу чергу. Я думаю, що з його прийняттям у Верховній Раді ми позбудемося багатьох проблем».

За словами Володимира Бандурова, при тенденції скорочення в Україні площ посівів під зернові в Запорізькій області відмічається зростання цього показника на 9,9%.

- Є недоліки, але вони зрозумілі і, найголовніше, їх можна виправити. При належних зусиллях облдержадміністрації, Кабінету Міністрів, усіх нас, ми можемо виправити негативні тенденції, - звернувся  до учасників слухань урядовець.

- Другий рік Борис Федорович керує областю і другий рік демонструє позитивні результати: за всіма соціально-економічними показниками область на перших місцях, - зазначив В.Бандуров.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий