Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко привітав ветеранів облдержадміністрації з Новим роком

30 грудня 2011 - 12:02

Олександр Пеклушенко привітав ветеранів облдержадміністрації з Новим роком

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко запросив в ОДА колишніх співробітників виконавчої влади, які вже багато років тому вийшли на пенсію. За увесь час це перша зустріч у стінах структури, тому вона була особливо приємною та довгоочікуваною.

- Дуже важливо, щоб наша команда, яка працювала у цих стінах раніше, відчувала себе єдиним цілим. Я хочу, щоб ви знали, що ми дуже серйозно ставимося до вашої думки, і ви до сих пір знаходитесь у резерві: ми чекаємо на ваші підказки та поради. Хочу побажати вам міцного здоров’я, щоб ми мали можливість ще не раз проводити такі зустрічі.  Переконаний, що немає нічого випадкового, і вважаю, що Бог надав мені таку місію – піклуватися про вас – людей, які все це створили. Звісно, багато що зберегти не вдалося, було втрачено достатньо напрацювань, але я переконаний, що ми зможемо це відновити, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Під час зустрічі Олександр Пеклушенко разом з заступником голови – керівником апарату ОДА Юрієм Пелихом та ветеранами згадували минуле, бо їм всім довелося попрацювати в одній команді. Наприклад, Віктор Рибалко працював керівником апарату облдержадміністрації, коли Юрій Пелих тільки починав свою роботу на державній службі, а зараз обіймає таку саму посаду.

- Я вже 17 років на пенсії і дуже радий, що вперше за цей час нас зібрали в рідних стінах. У цю будівлю ми переїхали ще у 1977 році, і я це пам’ятаю так добре, наче все було вчора. Дуже приємно походити по будинку, подивитися, як все змінилося за ці часи, зайти у кабінет, в якому я пропрацював багато років. До речі, він знаходиться навпроти кабінету нинішнього керівника апарату Юрія Пелиха, якого я пам’ятаю ще зовсім юним. Я переконаний, що він мій гідний наступник, і в такого дисциплінованого, відповідального та головне – людяного керівника обов’язково все вийде, - зазначив Віктор Рибалко.

Також він сказав, що дуже сподівається, що завдяки приходу нової команди Запорізький край зможе не втратити своє обличчя,  побажав владі успіхів, оновлення нашого регіону, і щоб люди згадували сьогоднішню владу тільки хорошими словами.

Віктор Рибалко також став учителем для ще одного ветерана ОДА - Валентини Зеленської, яка пропрацювала в цих стінах 21 рік, і вийшла на пенсію у 1999 році, коли була на посаді головного спеціаліста організаційного відділу апарату облдержадміністрації.

- Віктор Андрійович – це мій учитель, людина, яка навчила мене всьому, що я вмію. Минуло вже 12 років, як я на пенсії, а сьогодні здалося, що два тижні. Знаєте, а я й досі, як у ті часи, хвилююся з приводу всіх успіхів та невдач обласної влади, бо знаю, що у цих стінах вирішуються найважливіші питання, і люди працюють заради народу та держави. Тож усім нинішнім працівникам облдержадміністрації  від чистого серця бажаю щастя, кохання, миру та чудового настрою. І щоб Україна процвітала з кожним роком та піклувалась про людей!

Наприкінці зустрічі Олександр Пеклушенко привітав ветеранів з Новим роком та пообіцяв завжди їх підтримувати, надавати всю інформацію про роботу ОДА, радитися з ними, а головне – піклуватися та не забувати.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів