Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Названо імена переможців обласного конкурсу «Вчитель року»

5 квітня 2013 - 14:08

В облдержадміністрації відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року». Кращих освітян привітав директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Олександр Вєрозубов. У заході взяли участь голова обласної ради Павло Матвієнко та голова постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань Віктор Межейко.

Цього року кращих освітян обирали в таких номінаціях: «Інформатика», «Фізика», «Французька мова», «Музичне мистецтво», та «Російська мова». Заявки на участь у конкурсі подали 69 запорізьких педагогів. Переможців визначили за підсумками двох етапів конкурсу –  заочного та очного.

Тож найкращими стали: Ганна Бороденко (вчитель французької мови Запорізької гімназії №50), Олена Петрова (викладач інформатики Запорізького ліцею економіки та інформаційних технологій), Олена Кабакова (вчитель фізики НВК №5 м. Енергодар), Тетяна Єпіхіна («Російська мова та література», Запорізький багатопрофільний ліцей «Перспектива»), Тамара Заноздра («Музичне мистецтво», Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІст.- гімназія» ім. Найдьонова).

- Ви пройшли серйозний відбір, виконали  складні завдання та довели, що є справжніми професіоналами, досягли найвищого рівня майстерності в своїй професії, з чим вас і вітаємо. Переконаний, що ви гідно представите Запорізький край у третьому відбірковому турі Всеукраїнського конкурсу, - звернувся до учасників конкурсу Олександр Вєрозубов.

Переможців та лауреатів конкурсу «Вчитель року» нагороджено дипломами та преміями – від 1 до 3 тисяч гривень.

У квітні заплановано проведення Всеукраїнського етапу конкурсу. Визначено п’ять міст, де складатимуть іспити претенденти в кожній номінації. Приміром, Запоріжжя прийматиме вчителів з російської мови. Конкурс з інформатики пройде у Червонограді (Харківська область). У Кривому Розі (Дніпропетровська область) зустрінуться претенденти на перемогу в номінації «Фізика». У Житомирі свою професійність доводитимуть викладачі французької мови. Переможця в номінації «Музичне мистецтво» визначать у Луцьку (Волинська область).

 

Повний список переможців у доданому файлі.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.