Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси заходів

До уваги членів Громадської ради при облдержадміністрації!

22 січня 2014 - 09:56

1. Питання або назва проекту акта, винесеного на обговорення – проект Плану обласних заходів із реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства на 2014 рік (далі – План).

2.  Варіанти вирішення питання – ухвалення Плану передбачено п. 2 постанови Кабінету Міністрів України  від 25.12.2013 № 968 «Про затвердження Порядку планування та моніторингу реалізації органами виконавчої влади Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства».

3.  Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення – представники громадських об’єднань, державні службовці, депутати місцевих рад.

4.  Можливі наслідки проведення в життя кожного альтернативного рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін – ухвалення Плану сприятиме підвищенню ефективності взаємодії між інститутами громадянського суспільства, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

5. Відомості про строк, місце, час заходів, порядок обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників – публічне громадське обговорення відбудеться 26.02.2014 о 14.00 за адресою: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, зал 300 (овальний) обласної ради на зборах громадськості, акредитація для ЗМІ не потрібна, реєстрація учасників за телефоном (061) 239-02-31.

6. Спосіб забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін – у заході візьмуть участь представники всіх зацікавлених сторін, яких буде особисто запрошено.

7. Адреса, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень – проект  Плану обласних заходів із реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2014 рік розміщено на офіційному веб-порталі облдержадміністрації, пропозиції подавати до 21.02.2014 за адресою 69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації або електронною поштою uvp@ukrpost.ua.

8.  Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення - Запоріжжя, пр. Леніна, 164, управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, каб. 513, телефон (061) 239-02-31.

9. Прізвище, ім’я відповідальної особи структурного підрозділу облдержадміністрації – Зубченко Олександр Сергійович, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

10. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення – на офіційному веб-порталі облдержадміністрації у рубриці «Сприяння розвитку громадянського суспільства» протягом десяти робочих днів.

Читайте також

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»