Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі сільгоспвиробники шукають нові ринки збуту продукції

20 травня 2014 - 17:07

За підтримки обласної державної адміністрації на базі Запорізької торгово-промислової палати відбулася зустріч  аграріїв з представниками гуртових ринків «Шувар» (м. Львів) та «Січовий» (будується в Запоріжжі). Захід відвідав директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Ревуцький.

Серед учасників зустрічі - сільгоспвиробники із Запоріжжя, Поліг, Бердянського, Василівського, Запорізького, Кам’янсько-Дніпровського, Мелітопольського, Михайлівського, Оріхівського, Приазовського, Токмакцького та Якимівського районів.

Як пояснив директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Андрій Ревуцький, у зв’язку з тим, що Росія обмежує постачання української продукції, у товаровиробників виникла необхідність пошуку нових ринків збуту. Ця зустріч - один з варіантів налагодження нових зв’язків та відкриття  можливостей для запорізьких виробників.

Директор департаменту маркетингу гуртового ринку «Шувар» Євген Мокрик ознайомив присутніх зі схемою роботи львівського ринку та запропонував шляхи співпраці із запорізькими сільгоспвиробниками. Найоптимальніші з них - дистанційні продажі та імпортно-експортні операції.

У ході наради місцеві сільгоспвиробники отримали можливість обговорити організаційні питання, а також отримали запрошення приїхати та особисто ознайомитись з роботою ринку «Шувар».

Андрій Ревуцький запросив сільгоспвиробників також взяти участь у Міжнародній виставці «Агро - 2014», яка проходитиме з 4 по 7 червня в Національному комплексі "Експоцентр України " в Києві.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області