Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На будівництво, ремонт та утримання автошляхів регіону надійшло вже понад 50 млн. грн.

7 липня 2014 - 09:58

На будівництво, ремонт та утримання автошляхів регіону надійшло вже понад 50 млн. грн.

Цього року на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг загального користування, а також на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі планується спрямувати кошти державного бюджету та кредитні кошти в обсязі 274,5 млн. грн.

Про це повідомили в Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

Так, на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в  м. Запоріжжі планується витратити 62,1 млн. грн., на будівництво автомобільних доріг державного значення (проектно-вишукувальні роботи) - 507 тис. грн., на будівництво автомобільних доріг місцевого значення - 1,765 млн. грн.

На капітальний ремонт автомобільних доріг державного значення буде спрямовано 35,2 млн. грн., на поточний ремонт та експлуатаційне утримання автодоріг загального користування - 174,9 млн. грн.

Станом на 27  кошти надійшли в обсязі 50,58 млн. грн., що складає 18,4% від передбаченого на рік. Наразі з них освоєно 32,6 млн. грн.

Законом України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» зі змінами передбачено виділення субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах в обсязі 92,9 млн. грн., у тому числі  обласному бюджету – 25,3 млн. грн. Станом на 1 червня надійшло 28,3 млн. грн., у тому числі до обласного бюджету – 8,4 млн. грн.

Програмою розвитку дорожнього господарства Запорізької області на 2014 рік передбачено фінансування робіт з будівництва, реконструкції та ремонту доріг комунальної власності за рахунок надходжень збору за першу реєстрацію транспортних засобів до спеціального фонду обласного бюджету та залишків коштів станом на 1 січня 2014 року – 19,256 млн. грн., з яких станом на 20 червня надійшло 16,9 млн. грн. (з урахуванням залишку коштів на 01.01.2014), профінансовано за виконані роботи – 3,064 млн. грн.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні