Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для запорізьких аграріїв відкрили перший спеціалізований сайт

5 серпня 2014 - 14:14

В обласній державній адміністрації відбулась презентація першого в Запорізькій області спеціалізованого сайту для представників аграрного сектору - www.ab.org.ua. У заході взяв участь заступник голови-керівник апарату ОДА Олег Ніколенко.

Сайт створений як Інтернет-ресурс електронного інформаційного видання «Аграрний бюлетень» (спеціалізоване електронне видання для широкого кола сільгосптоваровиробників, представників бізнесу та усіх, хто цікавиться новинами в агропромисловій галузі).

- Без інформаційної підтримки, без оперативної інформації жодин бізнес не може бути ефективним. Саме дому два роки дому за ініціативи та підтримки Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації було започатковано такий проект як електронне видання «Аграрний бюлетень». Сьогодні воно посідає окреме місце в медіа просторі регіону, має свою аудиторію, в якої користується авторитетом, - констатував представник обласної виконавчої влади Олег Ніколенко.

Заступник директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Андрій Поляков повідомив, що наразі виникла потреба розширити ресурс видання.

- Спочатку це було щось на зразок листівки, де ми анонсували події та звітували про роботу Департаменту. З часом у виданні почали дрозміщувати інформацію профільні інспекції, долучились науковці. Аудиторія читачів розширилась з 200 майже до трьох тисяч. Тож, для зручності аграріїв, щоб вони не шукали інформацію по профільним сайтам інспекцій та організацій, вирішено зробити цей Інтернет-ресурс, який виконуватиме завдання налагодження прямого звязку між виробником та споживачем продукції, - повідомив Андрій Поляков.

Головний редактор видання та сайту Юлія Зайцева поінформувала про структуру сайту. Він містить актуальні новини аграрної сфери, корисні матеріали, графіки з динамікою цін на сільськогосподарську продукцію, добрива та паливо, опис технічних та агротехнічних інновацій, включає постійну рубрику «Органіка» та розділ «Агро-ринок».

Редакція працює у тісній взаємодії з наукою, зокрема, зі спеціалістами Таврійського державного агротехнічного університету та Інституту олійних культур.

 

Довідково: електронне видання «Аграрний бюлетень» започатковане в 2013 році за підтримки Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації. Видання виходить раз на два тижні та розповсюджується на безоплатній основі безпосередньо на електронні адреси зацікавлених осіб. Наразі на нього підписані близько 3 тис. осіб.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області