Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі відкрили майданчик для «Street Workout»

11 серпня 2014 - 10:17

За підтримки голови обласної державної адміністрації Валерія Баранова та комбіната «Запоріжсталь» на центральному міському пляжі відбулося урочисте відкриття спеціально облаштованого майданчика для занять «Street Workout».

У заході взяли участь начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, народний депутат України Євген Карташов, представники ОАО «Запоріжсталь», всеукраїнської організації «Street Workout».

Перерізавши символічну стрічку, Наталія Власова привітала запорізьких спортсменів зі святковою подією.

- «Street Workout» - це молодий вид спорту, який набуває популярності з кожним днем. Впевнена, що цей майданчик стане гарною атлетичною базою в нашому місті для реалізації нових спортивних досягнень.  Щоб займатися воркаутом, потрібно небагато: лише облаштоване місце та бажання. Майданчик у вас вже є, тепер залишилося працювати над собою. Виховуйте сильний дух, витримку, вдосконалюйте себе, будьте здоровими та непохитними. Адже тільки здорова, незламна нація може побудувати сильну державу,  - звернулася до молоді посадовець.

Спеціалізованих майданчиків, де можна було б займатися воркаутом, в області два: перший торік відкрили в Степногірську (Василівський район), другий тепер має Запоріжжя. 

Після офіційної частини легкоатлети помірялися силами на чемпіонаті області зі «Street Workout», який відбувся на новому майданчику в рамках всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Воркаутери продемонстрували присутнім свою вражаючу вправність та міць у вправах на турнікетах. Так, у підтягуванні на турніку з додатковою вагою в 32 кг (гирею, прикріпленою до попереку) найсильнішим став Роман Кліпілін, який зробив 17 повторень. У підтягуванні на одній руці перше місце виборов Микола Коновалов (9 повторень), у підтягуванні на брусах із додатковою вагою в 48 кг кращий результат (17 повторень) продемонстрував один із засновників воркаута в Запоріжжі Володимир Науменко.

Також показові виступи для запорізьких спортсменів підготували воркаутери з Харкова та Дніпропетровська.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України