Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Свято тих, хто робить людям добро

29 жовтня 2014 - 12:18

З нагоди Дня працівників соціальної сфери в облдержадміністрації відбулися урочистості, де з професійним святом  представників галузі привітав перший заступник голови ОДА Григорій Самардак.

Посадовець подякував соціальним працівникам за сумлінну працю та кращим з них вручив почесні грамоти й подяки облдержадміністрації.

- Ваша невтомна щоденна праця є нелегкою, але вкрай важливою і необхідною. Завдяки вам велика кількість людей відчувають себе захищеними в цей непростий для України час. Служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і вдячність, - зазначив Григорій Самардак.

До привітань долучився директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Ігор Мещан. Посадовець повідомив, що на сьогодні в області працюють майже 8 тисяч соціальних працівників, які щодня стикаються з різними сферами життя людини й суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими та груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної та соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя та багатьма іншими.

- Традиційно в першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. Тисячі людей відчувають вашу турботу, увагу й доброзичливість, бо ви щодня допомагаєте їм долати нелегкі життєві обставини. Продовжуйте в тому ж дусі, нехай невичерпна життєва енергії ніколи вас не залишає, - побажав своїм колегам Ігор Мещан.

Після офіційної частини на учасників заходу чекав святковий концерт. Вокальними виступами соцпрацівників привітала творча молодь Запорізького краю.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області