Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Школи-інтернати області передали гуманітарну допомогу учасникам АТО

5 грудня 2014 - 12:46

Напередодні Дня Збройних Сил України директори шкіл-інтернатів Запорізької області від імені своїх колективів та вихованців привітали бійців артилерійської бригади № 55 м. Запоріжжя, які безпосередньо беруть участь у бойових діях у зоні антитерористичної операції на Сході країни.

Благодійна акція була організована за ініціативи керівників, працівників та учнів інтернатних закладів області та за підтримки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. В ході акції працівниками шкіл-інтернатів було зібрано понад 40 тисяч гривень.

Як зазначила директор Запорізької спеціальної загальоосвітньої школи-інтернату «Орієнтир» Ганна Тихомирова, про найнеобхідніше, в чому мають потребу запорізькі бійці, дізналися від командування артбригади. Наразі найгостріша потреба є у придбанні термобілизни, теплих ковдр та ліків. Саме ці речі були закуплені на зібрані кошти.

Крім того, було зібрано теплі речі, продукти харчування, консервацію, мед. Вихованці освітніх закладів написали та передали теплі щирі листи-привітання зі словами підтримки для воїнів-учасників АТО. Долучившись до волонтерського руху, діти також взяли участь у зборі макулатури, а виручені від її реалізації кошти передали для потреб бійців АТО.

За словами організаторів благодійної акції, такі заходи не будуть одноразовими. Школи-інтернати обласного підпорядкування на сьогодні активно підтримують та адресно допомагають постраждалим із зони АТО, своєю опікою охоплюють і вимушених переселенців. Продовжувати благородну справу планують і надалі.

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні