Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До підготовки змін у договірних умовах ВАТ «Запоріжжяобленерго» долучиться робоча група

12 лютого 2015 - 16:35

До підготовки змін у договірних умовах ВАТ «Запоріжжяобленерго» долучиться робоча група

Під головуванням заступника директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Романа Пісарева відбулося чергове засідання обласної робочої групи з розгляду проблемних питань діяльності ВАТ «Запоріжжяобленерго», пов’язаних із наданням послуг споживачам.

Як зазначив Роман Пісарев, основною метою робочої групи є виявлення та вирішення проблемних організаційних та технічних питань у діяльності енергопостачальної компанії. Під час численних зустрічей з керівництвом підприємства вже порушувалася тема стосовно його монопольної діяльності та проблем, які створюють перешкоди на шляху економічного розвитку регіону,  заважають нормальній діяльності малого та середнього бізнесу. Сьогодні виникла необхідність їх більш детального розгляду.

Депутат обласної ради Костянтин Гургура та представник Громадської ради при облдержадміністрації Ігор Левчишин виокремили основні напрямки діяльності робочої групи, а саме: детальний розгляд кожного пункту договірних умов, що укладаються між споживачами електричної енергії та ВАТ «Запоріжжяобленерго», розгляд пропозицій щодо внесення змін до чинного законодавства з метою покращення енергозабезпечення області та розробка конкретних заходів, що покликані покращити обслуговування безпосередньо споживачів.

За результатами засідання вирішено, що протягом тижня члени робочої  групи підготують конкретні пропозиції щодо внесення змін у договори,  які регулюють умови надання енергопостачальною компанією послуг споживачам, а також щодо внесення змін до чинного законодавства. ВАТ «Запоріжжяобленерго», у свою чергу, рекомендовано підготувати комплекс заходів щодо покращення рівня обслуговування населення, а також план проведення  зустрічей зі своїми споживачами та бізнесом з метою надання  роз’яснень щодо правил користування електричною енергією.

Як повідомили в Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури ОДА, вже найближчими днями відбудуться зустрічі представників робочої групи зі спеціалістами ВАТ «Запоріжжяобленерго», під час яких увага буде приділена найбільш проблемним питанням у договірних умовах, що регулюють процес надання послуг споживачам.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області