Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжців запрошують на міжнародний екологічний форум «Довкілля для України 2015»

13 лютого 2015 - 10:18

Запоріжців запрошують на міжнародний екологічний форум «Довкілля для України 2015»

Щороку в м. Києві у міжнародному виставковому центрі наприкінці квітня проходить Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України», який організовує  Міністерство екології та природних ресурсів України.

За вісім років свого існування форум став надійним професійним майданчиком для співробітництва українських та зарубіжних компаній, залучення інвестицій в українські екологічні проекти, зміцнення на міжнародному рівні іміджу України як країни,  орієнтованої на інновації та сталий розвиток економіки.

Цього року форум триватиме з 22 по 24 квітня, у його рамках  відбудеться  VIIІ міжнародна виставка «Довкілля», яка з року в рік розширює екологічну тематику, конференц-програму і була атестована Всесвітньою асоціацією виставкового бізнесу (UFI) та отримала статус «Захід, затверджений UFI», завдяки чому форум вийшов на якісно новий, світовий рівень.

Постійним учасником цього представницького заходу є ВАТ «Запоріжсталь», торік його учасниками були такі провідні підприємства регіону як КП «Запорізький титано-магнієвий комбінат», ВАТ «Дніпроспецсталь», ПрАТ "УкрНДІОГаз".

Представлена на форумі експозиція Запорізької області дала змогу учасникам ознайомитися із заповідними територіями краю, його природними ресурсами, туристичними маршрутами, основними напрямами розвитку та пропозиціями щодо вирішення екологічних питань. Свої інформаційні матеріали  надали ВАТ «Мотор Січ», Запорізьке обласне управління водних ресурсів та департаменти облдержадміністрації, було презентовано науково-популярне видання «Твоє майбутнє – земля за порогами» за матеріалами регіональної доповіді про стан навколишнього природного середовища в Запорізькій області за 2012 рік.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації пропонує всім зацікавленим взяти участь у Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України» та VІІІ Міжнародній виставці «Довкілля 2015».

Більш детальну інформацію щодо програми та умов участі у Форумі можна дізнатись на офіційному сайті: www.group-expo.com.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області