Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Облдержадміністрація шукає господаря для автодороги

16 червня 2015 - 17:25

Під керівництвом голови облдержадміністрації Григорія Самардака відбулася нарада з питань  визначення власника автодороги, яка з’єднує автодорогу Н-08 Бориспіль——Дніпропетровськ—Запоріжжя (через Кременчук) та автодорогу по вул. Тиражній м. Запоріжжя. У нараді взяли участь представники Запорізької райдержадміністрації, виконавчого комітету Запорізької міської ради, Сонячної сільської ради Запорізького району, Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, Головного управління Держземагентства в Запорізькій області, реєстраційної служби Головного управління юстиції в Запорізькій області, УДАІ ГУ МВС України в Запорізькій області.

На сьогодні ділянка автомобільної дороги від початку кільцевої розв'язки при в'їзді в м Запоріжжя з боку м. Дніпропетровська до
вул. Тиражної у м. Запоріжжя протяжністю 3,8 км не має власника, ніким не обслуговується та знаходиться в незадовільному технічному стані.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Михайло Прохоров поінформував, що Служба автодоріг не заперечує проти передачі їй на баланс  відповідної ділянки дороги.

Учасники наради обговорили варіанти  потенційних органів управління автодорогою - Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, районна адміністрація Запорізької міської ради по Ленінському району, обласна рада, облдержадміністрація, а  також можливі джерела фінансування робіт з приведення у належний стан та утримання автодороги в напрямку м. Дніпропетровська .

Голова облдержадміністрації Григорій Самардак  доручив Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА з’ясувати позицію та можливості виконавчого комітету Запорізької міської ради, обласної ради та Державного агентства автомобільних доріг України щодо прийняття у власність безгоспної ділянки дороги та виділенні фінансування на її ремонт.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області