Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Клопотання учасників АТО щодо відведення ділянок розглядаються у стислі терміни

18 червня 2015 - 13:06

Клопотання учасників АТО щодо відведення ділянок розглядаються у стислі терміни

Про це повідомили у Головному управління Держземагентства в Запорізькій області. На сьогодні до землевпорядних та органів місцевого самоврядування надійшло 529 заяв від учасників АТО на отримання земельних ділянок.

За результатами їх розгляду видано 308 дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність загальною площею 295,6075 га. В тому числі, для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – 23 земельні ділянки загальною площею 3,01 га; для ведення садівництва – 125  ділянок загальною площею 13,6984 га; для особистого селянського господарства – 160 земельних ділянок загальною площею 278,8991 га. Ще 184 заяви від учасників АТО знаходяться на розгляді.

Після розробки землевпорядними організаціями проектів відведення земельних ділянок прийнято дев’ять  рішень, розпоряджень та наказів про їх затвердження та виділення у власність дев’яти земельних ділянок загальною площею 6,3884 га, з них п’ять   загальною площею 0,66 га – для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; три ділянки площею 5,63 га – для особистого селянського господарства.

Робота щодо забезпечення військовослужбовців-учасників АТО земельними ділянками триває. Для цих потреб в області є земельні масиви державної та комунальної власності загальною площею 887,34 га, з них 271 га – в межах населених пунктів.

- Спеціалісти продовжують працювати над пошуком вільних земельних ділянок, які можуть бути передані у власність військовослужбовцям та членам родин загиблих воїнів, - повідомив в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру в області Олександр Бондар.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні