Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники виконують ремонти навіть у вихідні

22 червня 2015 - 10:52

Дорожники виконують ремонти навіть у вихідні

Протягом минулого тижня погода дозволила дорожникам працювати щоденно, навіть у вихідні, проте обсяги отриманого фінансування не дали змоги працювати в повному обсязі із залученням до роботи всіх 34 бригад філій ДП «Запорізький облавтодор».

Так, за період проведення робіт з початку року ліквідовано 113 526 кв.м ямковості, з них 92 284 кв.м на автомобільних дорогах державного значення та 21 242 кв.м - на автодорогах місцевого значення.

Зокрема, за минулий тиждень роботи велися лише на дорогах загального користування  державного значення: відремонтовано 4 174 кв. м. Ліквідацію ямковості виконували на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області дві бригади філії ДП «Запорізький облавтодор» та три бригади ТОВ «Юк-Інвест».

Роботи з відновлення дорожнього покриття виконувалися  струменевим методом за допомогою шести струменевих машин типу «УЯР-01», «SHAFER», «TURBO-5000» та «SAVALCO». Здебільшого увагу було приділено основним напрямкам доріг загального користування державного значення: М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя та Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ.

Крім того, філіями ДП «Запорізький облавтодор» на автодорогах загального користування проводилися роботи з благоустрою автодоріг та смуг відводу.

Так, було встановлено і замінено 77 дорожніх знаків,  скошено траву на 117 км автодоріг, прибрано сміття на зупинках громадського транспорту, на майданчиках для відпочинку та стоянках автомобільного транспорту.  

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області нагадує, що під час значного підвищення температури повітря в літній період на автомобільних дорогах  області з 08:00 до 20:00 години впроваджено режим обмеження руху великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше 7 т.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки